°C 12

U vikendu iza nas: Prometne nesreće, pronalazak ručnih bombi, provala u vikendicu

10.02.2020.

Redakcija

Jaskanska policija u danima vikenda provodila je akciju pojačanog nadzora vozila i vozača kojom prilikom je utvrđeno dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola te deset prekršaja brzine.

U petak se dogodila prometna nesreća u mjestu Klinča Sela, kojom prilikom je putnica u autobusu zadobila tjelesne ozljede. Od policije smo zatražili više detalja o samoj nesreći, a isti će biti objavljeni nakon odgovora policije.

Nadalje, u 15:20 sati dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u mjestu Pisarovina, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja.  

U subotu u 00:59 sati zaprimljena je dojava o oštećenju parkiranog vozila u mjestu Krašić. Izvršen pregled mjesta događaja, daljnji rad se nastavlja.

U 10:20 sati zaprimljena je dojava o pronalasku dvije ručne bombe u gospodarskom objektu u mjestu Prilipje. Na mjesto događaja izašao policijski službenik Protueksplozijske službe koji je istu bombu izuzeo radi uništenja.  

U 1:20 sati zaprimljena je dojava o oštećenju vrata na vikend kući u mjestu Slavetić. Izvršen pregled mjesta događaja, daljnji rad se nastavlja.

U 18:02 sati zaprimljena je dojava o držanju peradi bez nadzora vlasnika u mjestu Velika Jamnička. Vlasnici izdan Obavezni prekršajni nalog.