°C -4

Postani dio kazališne obitelji: Kreću upisi i početak sezone Kazališta Škrabe

06.09.2019.

Redakcija

Kazalište ŠkrabeKreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe i pridruže se veseloj ekipi zaslužnoj za predstave Knjiga o džungli, Kako je Tvrtko otkrio Božić, Mary Poppins, Velika tajna Sherlocka Holmesa, Oko jedne hiže i Zemlja Čudesa.   

Upisi i prijem novih članova održat će se u Domu kulture Jastrebarsko (kazalište/kino) prema sljedećem rasporedu:

PRIJEM NOVIH ČLANOVA (OSNOVNOŠKOLCI)

Srijeda, 11. rujna 2019. u 19:30 h

PRIJEM NOVIH ČLANOVA (SREDNJOŠKOLCI):

Srijeda, 11. rujna 2019. u 20:30 h

PRIJEM NOVIH I UPIS STARIH ČLANOVA (PREDŠKOLCI, od 4 godine):

Četvrtak, 12. rujna 2019. u 18:30 h

UPISI ZA NAŠE DOSADAŠNJE (STARE) ČLANOVE:

Četvrtak, 12. rujna 2018. u 19:30 h

O kazalištu...

Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već više od 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost jaskanskim krajem, Županijom, državom, a i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište do sada je prošlo više od dvije tisuće članova! Njegove predstave s velikim su uspjehom igrane u Jastrebarskom, na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu. 

-Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje - dođite i pridružite nam se!- poručuju iz kazališta.

Nakon što je u proteklih sedam godina pripremila devet hit-predstava te održala tri godine zaredom uspješni Ljetni kazališni kamp Hawk City, uigrana ekipa kazališnih stručnjaka kreće s novom kazališnom sezonom. Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti i nastupi, nove predstave te sudjelovanje na važnim događanjima u Jastrebarskom, Zagrebačkoj županiji i Zagrebu.

foto: Ilustracija/Pixabay