°C 1

Nestala osoba

24.06.2019.

Redakcija

Iz PP Jastrebarsko dojavljuju kako su se u petak, 21. Lipnja dogodile dvije prometne nesreće sa materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko. Oba puta došlo je do sudara između dva osobna vozila. Prva nesreća dogodila se ujutro u 7:50, druga kasnije u 11: 30 sati.

U 9:35 sati zaprimljena je dojava o nestanku osobe. Radi se o 56- godišnjaku koji se samovoljno udaljio sa adrese prebivališta u gradu Jastrebarsko. Policija poručuje kako će ovaj slučaj detaljnije istraživati. 

Isti dan navečer, u 21:30 sati zaprimljena je dojava o krađi torbice sa dokumentima iz parkiranog osobnog vozila u mjestu  Plešivica.

U subotu je zaprimljena dojava o provali u kuću u mjestu Donja Zdenčina. Nepoznati je počinitelj nasilno ušao u kuću odakle je izvršio krađu raznih predmeta. Policijski službenici PP Jastrebarsko su u blizini mjesta događaja zatekli 54- godišnjeg i 36- godišnjeg muškarca, kod kojih su pronađeni ukradeni predmeti. Isti uhićeni i privedeni u PP Jastrebarsko te je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da su počinili navedeno kazneno djelo.