°C 9

Provala u Klinči, ukraden novac i naočale iz trgovine

17.01.2020.

Redakcija

Jaskanska policija jučer je u 7:53 sati zaprimila dojava o provali u trgovinu u mjestu Klinča Sela, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u istu odakle je izvršio krađu novca i naočala. Daljnji rad se nastavlja.

U 17:15 sati dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u mjestu Donja Kupčina, gdje je došlo do udara osobnog vozila u domaću životinju-ovcu.

U 19:10 sati dogodila se još jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom u mjestu Donja Zdenčina, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja.  

Vikend akcija

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.