°C 20

Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes

17.05.2019.

Redakcija

Vatrogasci Dvd Cvetković sudjeluju na 27. hodočašću Hrvatske vojske, policije, vatrogasaca i branitelja koje se održava od 14. do 22. svibnja.

-Lijepo pozdravljamo sve vatrogasce VZG Jastrebarsko te molimo djevicu Mariju za sve da im da zdravlje, snagu i božju ljubav prema bližnjemu svome-, poručio je predsjednik DVD Cvetković Mladen Boričević.

Tijekom osmodnevnog hodočašća (14.-21.svibnja) hrvatski će se vojnici, policajci i branitelji uključiti i u 61. međunarodno vojno hodočašće. Geslo hodočašća je „Traži mir i za njim idi“. Vojno hodočašće u Lourdes su prije 61 godinu započeli francuski i njemački vojnici, okupivši se nakon Drugog svjetskog rata, u molitvi za mir.

foto: DVD Cvetković

Galerija slika

Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes Vatrogasci DVD-a Cvetković na hodočašću u marijansko svetište Lourdes