°C 1

Vikend u prometu obilježile nesreće

05.12.2016.

majai

Na cestama šireg jaskanskog područja proteklog se vikenda dogodilo ukupno šest prometnih nesreća. Noćas oko 1 sat u mjestu Strmac Pribički, automobil je udario pješaka koji je podlijegao tjelesnim ozlijedama. U Donjoj Zdenčini je pak ozlijeđena vozačica koja je automobilom sletjela van kolnika.

Slijetali s ceste

U nedjelju oko 7,30 sati 37-godišnja vozačica je usred nepropisnog upravljanja automobilom sletjela van kolnika te je pritom zadobila tjelesne ozlijede. Nesreća se dogodila u Donjoj Zdenčini.

S kolnika je u Cvetkoviću sletio 23-godišnji vozač te je pritom nastala materijalna šteta na njegovom automobilu. Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo zbog nepropisnog kretanja vozila.

Zaletio se u čemprese

Štetu su pretrpjeli i čempresi u Volavju, kada se u njih automobilom zaletio nepoznati vozač.
-Uslijed neprilagođene brzine vozač je sletio s ceste te udario u čemprese koji su bili zasađeni u smislu ograde – javila je policija koja radi na slučaju koji se dogodio jučer oko 5,30 ujutro.

Dva sudara

U mjestu Vukšin Šipak jučer se pak dogodio sudar kojeg je skrivio 35-godišnji vozač koji je prilikom nepropisnog pretjecanja udario u drugi automobil. Nastala je materijalna šteta na vozilima.

Još jedan sudar dogodio se u petak u čabdinu gdje je 34-godišnjak zbog nedovoljnog razmaka među vozilima automobilom udario u drugi automobil kojim je upravljao 22-godišnjak. Nastala je materijalna šteta na vozilima.