Novosti Sport Događanja

Deset medalja za jaskanske judaše na Kupu Državnosti!

20.05.2019. / Petar Brnada

Jaskanski judaši i ovaj su vikend proveli osvajajući nove medalje pa su se tako iz Samobora gdje je održan Kup Državnosti 2019. vratili s 10 odličja te sjajnim 4. mjestom ekipno.

Jaskanci iz Judo kluba Jaska natjecali su se u žestokoj konkurenciji 267 natjecatelja iz 22 kluba iz cijele Hrvatske i Slovenije, a nastupili su u kategorijama U8, U10 i U12.

U kategoriji U8 prva mjesta pripala su Ariani Stipić te Mili Baloban dok su u U10 zlatne medalje ugrabili Kim Bartaković i Elin Bartaković te Matej Kuharić. Drugo mjesto pripalo je Tinu Benku, treće Josipu Stipiću, a peto Ivanu Jurkoviću. Josip Baloban ostao je bez plasmana.

Kategorija U12 Valentinu Tandariću donijela je također zlatnu medalju, dok su srebrnim odličjima nagrađeni Paola Kuharić i Kim Bartaković.

Galerija slika

Deset medalja za jaskanske judaše na Kupu Državnosti! Deset medalja za jaskanske judaše na Kupu Državnosti! Deset medalja za jaskanske judaše na Kupu Državnosti! Deset medalja za jaskanske judaše na Kupu Državnosti! Deset medalja za jaskanske judaše na Kupu Državnosti! Deset medalja za jaskanske judaše na Kupu Državnosti!

Podijeli