Novosti Sport Događanja

Ide li Hrvatska do finala?

02.07.2018. / Maja Peranić

Neopisivo...!!! Neopisivo je bilo jučer diljem cijele zemlje nakon pobjede Vatrenih nad Danskom i ulaskom Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva. Ludilo zbog dramatične utakmice, i još veće zbog veličanstvene pobjede naših nogometaša zavladalo je i u Jastrebarskom, a drži nas sve skupa još i danas.

Jaskanci su utakmicu jučer, osim u kafićima i domovima, mogli pratiti i u perivoju Erdödy gdje je bio postavljen velik video ekran, gdje se navijalo iz sveg glasa, jer Hrvatska je to zaslužila!

Usred ove nogometne euforije koju nam je donijelo Svjetsko prvenstvo pripremili smo još jednu anketu za naše čitatelje. Hrvatska je u četvrtfinalu koje su uz nju, dosad osigurale još Francuska, Urugvaj i domaćin Rusija. Tko će im se još pridružiti saznat će se već danas i sutra kada su na rasporedu još četiri utakmice osmine finala.

I na ranijim prvenstvima smo bili svjedoci kako je ključni faktor na putu do finala nerijetko upravo sreća i sve je moguće. No, zanima nas što vi mislite, stoga vas u novoj anketi na naslovnici našeg portala pitamo: Tko će osvojiti Svjetsko prvenstvo u nogometu?

(*Napomena: Kako će se prvenstvo bližiti kraju uredništvo će editirati anketu)

(foto: Grad Jastrebarsko)

 

Podijeli