Novosti Sport Događanja

Izabran predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog

24.05.2019. / Redakcija

U četvrtak 23. svibnja, u Centru za kulturu Jastrebrsko, održana je izborna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog na kojoj je izabrano novo – staro vodstvo upravnih tijela pa su tako skupštinari birali predsjednika, dopredsjednika, Upravni i Nadzorni odbor.

Izbornoj sjednici od 33 udruga članica Zajednice prisustvovalo je 28 predstavnika. Jednoglasno su odabrali i podržali Domagoja Šlata za novi mandat na mjestu predsjednika.

Od 2015. Domagoj Šlat je na čelu Zajednice te mu je cilj bio opći napredak na području Grada.

- Zahvaljujem svim članicama na povjerenju koji su mi dali za novi mandat, ali i podršku kada sam bio izabran 2015. godine. Zadovoljan sam zajedništvom koje vlada u Skupštini, ali i osjećajem obaveze da i dalje nastavim raditi za sportske klubove i njihov napredak. Postoje još uvijek određeni problemi i stvari koji se mogu i moraju bolje riješiti, te će upravo to biti u fokusu u mandatu koji dolazi. – izjavio je Šlat.

Članice Zajednice provele su anonimnu anketu i detektirale određene probleme u Zajednici, a uz to klubovi su rad Zajednice u prethodnom mandatu ocijenili sa ocjenom vrlo dobar.

Uz Domagoja Šlata za predsjednika, Ivan Hodak (Karate klub Jastreb) izabran je za dopredsjednika, a za članove Upravnog odbora izabrani su: Mateja Baltorinić – Svetojanske mažoretkinje, Mario Brnabić – Rukometni klub Jaska, Danijel Slavić – Nogometni klub Jaska, Krešimir Radelja – Atletski klub Jastreb 99, Tomislav Matek – Nogometni klub Desinec, Ivan Šeperić – Grdiša – Orijentacijski klub Jelen i Tomislav Ciban – Stolnoteniski klub Jaska.

U Nadzorni odbor, ponovno su izabrani Ines Jerčinović i Darko Stipanec te nova članica Ivana Španić.

 

Galerija slika

Izabran predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog Izabran predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog Izabran predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog Izabran predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog Izabran predsjednik Sportske zajednice Grada Jastrebarskog

Podijeli