Novosti Sport Događanja

Jaskanac Marko Bradvić osvojio broncu na teniskom turniru

19.03.2019. / Redakcija

Turnir “Lošinj Jadranka KUP” koji se održavao prošlog vikenda, zasigurno će ostati u lijepom sjećanju našem jaskancu, Marku Bradviću. Naime, na turniru 2. ranga, što je težinski i bodovni rang u razini najjačih turnira, ako izuzmemo državno prvenstvo, Marko je ostvario svoj najbolji uspjeh u dosadašnjoj sportskoj teniskoj karijeri.

Na turniru je sudjelovalo oko 50 dječaka i djevojčica, dok je Marko je nastupio u pojedinačnoj konkurenciji, ali je igrao i u parovima sa Damjanom Kvakanom.



U pojedinačnoj konkurenciji Marko je došao do polufinala u jako teškoj konkurenciji i osvojio odlično treće mjesto, a u parovima dečki su došli do finala gdje su nažalost izgubili, te su osvojili ništa manje vrijedno drugo mjesto.

28. mjesto na rang listi u Hrvatskoj

Isto tako na rang listi od aktivnih 250 natjecatelja, Marko trenutno zauzima 43. poziciju, a sa osvojenih novih 100 bodova od 01.04. zauzet ce odlično 28. mjesto sto će mu biti najbolji plasman do sada na rang listi. Prema planovima za ovu godinu, Marko će se u skoroj budućnosti okušati i u međunarodnoj konkurenciji na nekoliko turnira u zemlji i užoj regiji.

 

 

Podijeli