Novosti Sport Događanja

Jaskanci do boda u teškim uvjetima

06.05.2019. / Redakcija

Hladno nedjeljno popodne, vjetar i kiša osim vrlo dobre momčadi Sloge SUZA bili su protivnici nogometašima Jaske u utakmici 24. kola 1. ŽNL Zapad.

Jaskin niz od šest utakmica bez poraza bio je na velikoj kušnji, ali družina Damira Katovčića nastavila je s odličnim proljetnim izdanjima te upisala remi bez pogodaka. Rezultat je svakako dobar, no ostaje možda mali žal za punim plijenom budući je Jaska čitavu utakmicu bila kvalitetniji takmac te je bila bliže postizanju pogotka. Vjerni navijači Jaske posljednji sučev zvižduk popratili su pjesmom i zajedničkim veseljem sa svojim ljubimcima.

Osvojeni bod Jasku i dalje zadržava među vodećom petorkom na ljestvici, a Jaskancima predstoji tjedan pripreme za derbi idućeg vikenda kada će ugostiti vodeći Rakov Potok, momčad koja je uvjerljivo najkvalitetnija u ligi te cijele sezone dominira uz veliku pomoć nekoliko bivših igrača Jaske poput Mačešića, Golubića i Všetečke što će sigurno privući brojne ljubitelje nogometa provesti nedjeljno prijepodne na Centrali. (L.C.)

foto: NK Jaska/Facebook

Podijeli