Novosti Sport Događanja

Jaskanski 'Jastrebovi' reprezentativci rasturili na Europskom u Mađarskoj!

03.09.2019. / Petar Brnada

U Mađarskoj je proteklog tjedna održano Europsko prvenstvo za djecu, mlađe kadete, starije kadete i juniore na kojem su mladi jaskanski judaši, članovi Kickboxing kluba Jastreb u reprezentaciji Hrvatske postigli sjajne rezultate.

Jaskanski judaši natjecali su se u disciplinama Point fight, Light contact, Kick light, Full contact, Low kick i K1 u gradu Gyor –u gdje je nastupilo preko 1900 natjecatelja iz 39 zemalja.

Naša reprezentacija se popela na visoko sedmo mjesto po ostvarenim rezultatima, a Jastrebovi su polučili sljedeće rezultate.

Među europskim prvacima su Martin Grubiša koji  je nastupio u disciplini Point fight, dječaci -33 kg, i je osvojio prvo mjesto te Matej Žamarija koji je nastupio u disciplini Point fight, dječaci +36 kg, te je osvojio prvo mjesto.

Naslov viceprvaka osvojili su Lovro Žamarija koji je nastupio u disciplini Point Fight, stariji kadeti -69 kg i Dora Matić koja je nastupila u disciplini Point fight, djevojčice -27 kg.

I naposljetku, sjajno treće mjesto osvojili su Ivan Maretić koji je nastupio u disciplini Point fight, mlađi kadeti -47 kg,  te Fabijan Širanović koji je nastupio u disciplini Light contact, stariji kadeti +69 kg.

Galerija slika

Jaskanski 'Jastrebovi' reprezentativci rasturili na Europskom u Mađarskoj! Jaskanski 'Jastrebovi' reprezentativci rasturili na Europskom u Mađarskoj! Jaskanski 'Jastrebovi' reprezentativci rasturili na Europskom u Mađarskoj! Jaskanski 'Jastrebovi' reprezentativci rasturili na Europskom u Mađarskoj! Jaskanski 'Jastrebovi' reprezentativci rasturili na Europskom u Mađarskoj! Jaskanski 'Jastrebovi' reprezentativci rasturili na Europskom u Mađarskoj!

Podijeli