Novosti Sport Događanja

Judaši se vratili u Jasku s 22 medalje!

29.04.2019. / Redakcija

Jaskanski judaši ove su subote nastupili na "PISAROVINA OPEN 2019." Memorijal Damir Milatović gdje se natjecao 281 natjecatelj iz 22 kluba iz Hrvatske i BiH.

JK Jasku je predstavljalo 16 natjecatelja i vratili su se doma s 22 medalje i osvojenim peharom za 3.mjesto ekipno u ukupnom poretku ispred svih klubova iz regije! Prva dva mjesta ekipno su zauzeli klubovi iz BiH, pa je JK Jaska tako jedini klub iz Hrvatske koji je sjeo na tron. Za dvije jaskanske judašice Karlu i Luciju je ovo bilo prvo natjecanje i bile su odlične, te su osvojile medalje.

U kategoriji U8, Stipić Ariana osvojila je prvo mjesto,a Baloban Mila drugo mjesto. U kategoriji U10 zlatni su bili Stipić Josip, Kuharić Matej i Elin Bartaković, druga mjesta osvojili su  Jurković Ivan i Benko Tin, brončanu medalju osvojila je Kim Bartaković, a peto mjesto osvojio je Baloban Josip.

U kategoriji U12, srebrnu medalju osvojili su Tomačić Teo, Paola Kuharić i Elin Bartaković, a treća mjesta osvojili su Stipić Josip, Kuharić Matej, Tandarić Valentino, Milašinčić Lucija i Lana Ribarić. U U14 kategoriji zlatnu medalju osvojio je Tomačić Teo, a srebrne medalje osvojili su Tandarić Valentino, Ribarić Lana. Brončane medalje osvojile su Žebec Karla i Kuharić Paola. 
U zadnjoj kategoriji U16 srebrnu medalju osvojila je Žalac Iva.

Čestitamo svima na izvrsnim rezultatima!


Galerija slika

Judaši se vratili u Jasku s 22 medalje! Judaši se vratili u Jasku s 22 medalje!

Podijeli