Novosti Sport Događanja

Karate klub Jaska: Marko Kovačević osvojio broncu na 28. Grand Prix Croatia

14.01.2019. / Redakcija

U dane vikenda od 11. do 13. siječnja Samoboru u novoj sportskoj dvorani održano je veliko međunarodno karate natjecanje „28. GRAND PRIX CROATIA“, na kojem je nastupilo 25 država s preko 1600 natjecatelja iz 212 kluba.

Na ovom najvećem natjecanju u Europi natjecatelji su se i članovi karate kluba Jaska koji su ostvarili dobre rezultate. Marko Kovačević natjecao se u kategoriji ml. kadeta borbe preko 57 kg te je osvojio brončanu medalju. Veliku priliku za osvajanje medalja imali su i Šimun Hodak, Leona Sporiš i Helena Bašić koji su prema plasmanu osvojili 5 mjesta.

Svi ostali natjecatelji imali su dobre nastupe, imajući u vidu da je bio veliki broj natjecatelja po kategoriji a u nekima i do 50 natjecatelja.

Stipe Rukavina natjecao se u kategoriji kadeti borbe do 57 kg. Lucija Hodak u kategoriji kadetkinje borbe preko 54 kg,  Luka Vučinić u kategoriji juniori borbe do 68 kg, Karlo Volarić juniori borbe preko 76 kg.



Šimun Hodak nastupio je po prvi put u kategoriji kate cicibani, Helena Bašić u kategoriji učenica borbe do 36 kg, Leona Sporiš u kategoriji učenica borbe do 40 kg, te u kategoriji mlađi kadeti borbe do 48 kg Jakov Kupina i Marko Kovačevi u kategoriji mlađih kadeta borbe preko 57 kg.

Galerija slika

Karate klub Jaska: Marko Kovačević osvojio broncu na 28. Grand Prix Croatia Karate klub Jaska: Marko Kovačević osvojio broncu na 28. Grand Prix Croatia

Podijeli