Novosti Sport Događanja

Limači NK Jaske prvi na turniru "Trofej Dječji nogomet"

20.06.2018. / Redakcija

Na prestižnom međunarodnom turniru "Trofej Dječji nogomet" koji se prošlog vikenda održao u našem gradu limači NK Jaske osvojili su prvo mjesto.

-Generacija 2007/2008 od svojih početaka u prstićima igra lijep i napadački nogomet i ovakav veliki uspjeh dugo su čekali, ali to je još jedan dokaz da se naporan rad uvijek isplati – kažu iz NK Jaske.

Trener limača je Matija Krga.

Najboljim igračem turnira proglašen je Vito Vlašić koji je mlađi od konkurencije godinu dana, a najbolji golman Filip Vlašić. U Dream team ekipu turnira uz njih dvojicu uvršteni su i Benjamin Bela Banković i Šimun Fabijanić.

Ostale ekipe dogurale su do četvrtfinala, dok su ekipe 2006. godišta i 2001. godišta osvojile su 4. mjesto. Kao što se vidi iz priloženog, ostalim ekipama nedostajalo je malo sportske sreće jer su svi zaustavljeni nakon grupne faze natjecanja.

Ovaj turnir bio je posljednja natjecateljska aktivnost mladeži NK Jaske za ovu sezonu. S pripremama za novu sezonu počinje se 6. kolovoza, a svi zainteresirani za upis mogu kontaktirati UEFA B trenera Danijela Slavića - 091 5352054 i voditelja škole nogometa Viktora Šimanovića - 091 5830933.

(NK Jaska)

Podijeli