Novosti Sport Događanja

Ljetna liga zaposlenika tvrtki sa područja grada Jastrebarskog

28.06.2019. / Redakcija

U organizaciji Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, Nogometnog kluba Jaska te pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog kreće u projekt rekreativne malonogometne ljetne lige naših građana koji su zaposleni u tvrtkama na području Grada Jastrebarskog.

Kako bi nastavili poticati naše građane na rekreaciju, u suradnji s tvrtkama, projekt je primarno usmjeren prema našim građanima i zaposlenicima u tvrtkama na području Grada Jastrebarskog. Zadovoljiti jednu od važnih potreba u današnjem užurbanom načinu života, a to je potreba za fizičkom kretnjom odnosno rekreacijom, ima višestruku korist za zdravlje građana.

Uz potporu zainteresiranih gospodarskih subjekata, odnosno tvrtke koji rade i funkcioniraju na području Grada, liga će bit striktno rekreativna s ciljem poticanja građana na bavljenje rekreacijom.

Liga će se održavati na umjetnoj travi u sklopu objekta NK Jaska, takozvanoj Centrali u ulici bana Josipa Jelačića 5a i to tijekom srpnja i kolovoza u večernjim terminima pod rasvjetom. 

Za sve ekipe osigurani će biti prigodni pokloni, kao i nagrade za najbolje ekipe pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i SZGJ.

Pozivaju se svi gospodarski subjekti sa područja Grada Jastrebarskog da prijave svoje zaposlenike i ekipu te uz zabavu i druženje dokažu da se upravo u njihovoj tvrtki igra najbolji nogomet u Gradu.

Za sve dodatne informacije i prijave, potrebno je javiti se na e-mail: sportskazajednicajastrebarsko@gmail.com ili na mobitel: 098 193 0092, Marko Gvozdanović, tajnik SZGJ.

 

 

Podijeli