Novosti Sport Događanja

Na Uskršnjoj dječjoj utrci natjecalo se 68 mališana

26.04.2019. / Redakcija

Četvrtu godinu za redom na Uskrsni ponedjeljak, Orijentacijski klub Jelen organizirao je Uskršnju dječju utrku. Utrka se održala u 14 sati u perivoju parka Erdödy te je nastupilo ravno 68 mališana iz Jastrebarskog i okolice, ali i iz Zagreba i drugih obližnjih gradova. Djeca do 7 godina starosti mogla su nastupiti uz pomoć svojih roditelja, što su mnoga i iskoristila.



Najbrži u kategoriji do 7 godina bili su Ivano Oslaković, Luka Šinković i Karlo Borković u muškoj te Eva Grdaković, Elena i Mia Bereček u ženskoj kategoriji. U kategoriji djevojčica do 10 godina najbrže su bile Luna Bajrektarević, Tara Zgurić i Laura Perucci, a najbrži dječaci bili su Ivan Kobasić, Filip Hrković i Karlo Jugović.



Kod djevojčica do 12 godina medalje su osvojile Dora Delić, Vita i Tena Novosel te Manuela Batelja, a kod dječaka do 12 godina najuspješniji je bio Vladimir Miovec, ispred Luke Oslakovića i Antonia Jakšića.

Galerija slika

Na Uskršnjoj dječjoj utrci natjecalo se 68 mališana Na Uskršnjoj dječjoj utrci natjecalo se 68 mališana Na Uskršnjoj dječjoj utrci natjecalo se 68 mališana

Podijeli