Novosti Sport Događanja

Odličan start seniorki STK Jaska u proljetni nastavak 1. lige

20.01.2020. / Redakcija

Seniorska ekipa STK Jaska nakon zimske stanke startala je u proljetni nastavak 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene pobjedom u susretu sa STK Sveta Nedjelja 4:1 ostvarenom na domaćem terenu. Povjerenje svojih trenera dobile su dvije trenutno ponajbolje mlađe kadetkinje Hrvatske Victoria Pustaj i Bruna Gučin. Upravo njih dvije sučelile su se u prvom pojedinačnom susretu u potpunosti ispunivši očekivanja odigravši najatraktivniji i najizjednačeniji susret dana.

U pravoj reviji lijepih poteza i dugih izmjena, svojevrsni stolnoteniski “El Clasico” nije ni mogao drugačije završiti nego dramatičnim pripetavanjem u odlučujućem petom setu kao što je to već uostalom i bio slučaj već u niz navrata u ovoj sezoni. Na kraju je tijesnu, ali zasluženu pobjedu slavila Bruna Gučin i tako dovela gošće u vodstvo 1:0. Mirela Crnilo u svojoj već osmoj prvoligaškoj sezoni ništa nije prepustila slučaju i rutinirano vratila stvari na početak pobijedivši Janu Kovačević.

 

U nastavku Sara Sušac nadigrala je odličnu Anđelu Mužinić, a par je ostvario i svoju devetu pobjedu u isto toliko odigranih susreta u ovoj sezoni, čime je na najboljem putu da obrani prošlosezonsku titulu najboljeg para 1. lige. Točku na i stavila je Martina Jukić sigurnom pobjedom nad mladom Janom Kovačević i tako donijela pobjedu za STK Jaska konačnim rezultatom 4:1. Novom pobjedom STK Jaska je i nadalje u najužem krugu ekipa koje se bore za pozicije od prvog do trećeg mjesta. 

Podijeli