Novosti Sport Događanja

Postani i ti dio Škole nogometa NK Vinogradar

06.09.2017. / Igor

Škola nogometa Nogometnog kluba Vinogradar ovog je ljeta dobila novog voditelja, iskusnog jaskanskog igrača Tomislava Kelavu koji je odlučio dosadašnji rad podići na još višu razinu. Svi uvjeti za to su osigurani, zbog čega se ove jeseni odlučilo na dodatni pojačani rad na svim segmentima. 

-Posložili smo sve trenere po kategorijama. Sada želimo povećati i broj djece, ali ih i selekcionirati kako bismo okupili kvalitetu an jednom mjestu- kaže nam voditelj Škole nogometa NK Vinogradar, Tomislav Kelava.

Trenutno klub u natjecanju ima šest kategorija, prstiće, limače, mlađe i starije pionire, kadete te juniore, a u ovih šest kategorija igra preko 120 djece koja svakim danom postižu sve bolje rezultate.

-Imamo idealne uvjete, a kada u Vojarnu stigne i umjetna trava koja je najavljena onda takve uvjete neće imati nitko u našem okruženju. Vjerujem kako će ti uvjeti, ali i naš rad privući novu djecu- kaže Kelava.

Ako i vi želite da vaše dijete bude dijelom te priče slobodno se obratite voditelju Škole nogometa Tomislavu Kelavi (091/629-4031) koji će vam dati sve potrebne informacije.

Podijeli