Novosti Sport Događanja

Sjajan ulazak u novu sezonu najmlađih stolnotenisačica STK Jaska

04.09.2019. / Redakcija

Na 10. Kupu Sportskih novosti u Novalji, turniru koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza nastupile su tri najmlađe stolnotenisačice STK Jaska i sve tri su okončale turnir na postolju za nagrađene.

Ivona Ciban i Viktorija Oslaković ravnopravno su podijelile treće mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja i tako se po prvi puta našle među dobitnicama sportskih trofeja na turniru iz kalendara HSTS-a. 

Victoria Pustaj koja se oprostila od kategorije najmlađih kadetkinja i od ove sezone natječe se u kategoriji mlađih kadetkinja, odmah je na startu sezone osvojenim prvim mjestom pokazala zavidnu formu i istaknula svoju kandidaturu za sam vrh poretka najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske. 

Kako je u polufinalu pobijedila vodeću mlađu kadetkinju sa rang liste, a u finalu i drugoplasiranu sa liste, već je nakon prvog turnira šesto mjesto sa ulazne rang liste zamijenila drugim mjestom. Na taj način osigurala je status druge nositeljice na slijedećem turniru koji će se održati u zadarskom Višnjiku. 

Podijeli