Novosti Sport Događanja

Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint

18.04.2018. / Maja Ivčić

Orijentacijski klub Jelen organizirao je 14. travnja tradicionalno natjecanje u orijentacijskom trčanju, 14. Neninu utrku, a istog dana, odnosno noći u njegovoj je organizaciji održan i novi Jaskanski noćni sprint.

Nenina utrka održana je na novoj karti Mokrica, što je natjecanju donijelo status Prvenstva Hrvatske i bodovalo se za Kup Hrvatske. Rekordna 172 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije stiglo je u Gornje Izimje, a najbrži u elitnim kategorijama bili su Matjaž Štanfel iz OK Sova te Mirja Pavić iz OK Japetić.

-Ovim putem želimo se zahvaliti obitelji Novosel, Gradu Jastrebarsko, mjesnom odboru Izimje te Svetojanskim mažoretkinjama na pruženoj podršci, ali i svima koji su pomogli da ovo natjecanje bude na ovako visokoj razini – istaknuli su iz OK Jelen.

Istog dana, nekoliko sati kasnije, u perivoju parka Erdödy održano je noćno orijentacijsko natjecanje, Jaskanski noćni sprint. Ovo zanimljivo i izazovno natjecanje održalo se po prvi puta u Jastrebarskom te su nastupila 42 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. U parku se u elitnoj muškoj kategoriji najbolje snašao Petar Delić, a u ženskoj je najbrža bila Emilija Milić, članica Policijske akademije.

OK Jelen je ovim natjecanjima još jednom pokazao zavidnu sposobnost organizacije kvalitetnih natjecanja, a s natjecanjima nastavlja već ovaj vikend u Kupinečkom Kraljevcu, Prvenstvom Hrvatske na duge staze.

(OK Jelen)

Galerija slika

Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint Tradicionalni i inovativni: Održali Neninu utrku i novi Noćni sprint

Podijeli