Novosti Sport Događanja

Trofej "Dječji nogomet": Nogometni vikend u Jaski

13.06.2018. / Redakcija

U organizaciji NK Jaska Jastrebarsko i Udruge Škola nogometa „Dječji nogomet“ ovog će se vikenda u Jaski održati veliki međunarodni nogometni festival „TROFEJ DJEČJI NOGOMET 2018“.

Turnir je i ove godine naišao na veliki odaziv ekipa iz svih dijelova Hrvatske te susjedne Slovenije i Bosne i Hercegovine, koje će se natjecati u kategorijama od U-7 (2011.) pa sve do U-19 (1999.).

Tako za vikend u Jasku pristižu klubovi iz slovenskih Ravni, Brežica, Črnomelja, Miklavža, Dravograda, Kranja, Novog Mesta, Ptuja itd., a iz BIH ekipe iz Stijene, Velike Kladuše, Srbca, Banja Luke, Gračanice, Cazina, Bihaća i Prijedora.

Njima će se pridružiti mnogobrojni hrvatski klubovi iz Komletinaca, Rugvice, Zagreba, Čepina, Karlovca, Hrvatskog Leskovca, Rijeke, Gorskog kotara, Gospića, Desinca, Samobora, Vinkovaca, Poreča, Dugog Sela, Vodica, Zadra te naravno domaćina Jastrebarskog.

Utakmice će se u Jaski odigravati na dvije lokacije; na Sportskom centru Centrala i na Sportskom centru Vojarna, a svi turniri igrat će se po jednostrukom bod sistemu u grupama po 3,4,5 ili 6 klubova ili liga sistemom.

Prvi susreti na rasporedu su u subotu u 8 sati, a dvoboji će se na terenima s umjetnom i prirodnom travom igrati čitavog dana sve do 19 sati za kada je zakazana većina finalnih susreta.

Na ovom velikom međunarodnom turniru prošle godine sudjelovalo je ukupno 140 ekipa u 10 uzrastnih kategorija iz Slovenije, Hrvatske i BiH, a sasvim je sigurno da će nogometna igrališta na Vojarni i Centrali i ove godine okupiti veliki broj mladih nogometaša, ali i posjetitelja koji će uživati u nogometnom vikendu u Jaski.

Podijeli