Novosti Sport Događanja

Uspješan listopad za članove OK Jelen

24.10.2019. / Redakcija

U proteklih mjesec dana članovi OK Jelen nastupili su na nekoliko natjecanja i ostvarili odlične rezultate.

Na natjecanju u Bjelovaru pobijedila je Sara Delić dok su Ana Delić, Miran Košćica i Damir Miljković zauzeli su druga mjesta. Antonio Cindrić osvojio je treće mjesto, kao i Martina Bedeković Tanković. Luka Oslaković i Noa Kelc stigli su do četvrtih, a Gabrijel Solenički i Gabriel Šiljevinac do petih mjesta. Dora Delić, Iva Derdić i Marijan Bogović stigli su do šestog mjesta.

-Dan kasnije u Manjoj Vasi održano je i štafetno Prvenstvo Hrvatske, gdje su naše seniorke u sastavu Martina Bedeković Tanković, Nevija Frajzman i Ana Beblek osvojile odlično treće mjesto. Treće mjesto osvojili su i kadetkinje Sara i Dora Delić, kao i kadeti Noa Kelc i Gabriel Šiljevinac. Damir Miljković i Marijan Bogović pobijedili su u M45 kategoriji.- poručuju iz OK Jelen.

Nastupili su i na jakom četverodnevnom međunarodnom natjecanju na Braču. Pobjede su odnijele Sara Delić, Martina Bedeković Tanković i Miran Košćica, drugo mjesto osvojile su Dora Delić, a treće Ana Beblek, Dora i Damir Miljković. Četvrti su bili Ana Delić i Noa Kelc.

Već petu godinu za redom organizirali su i Kup četiri rijeke, a po prvi puta natjecanje je imalo karakter Noćnog prvenstva Hrvatske. Naslovom doprvaka okitili su se Ana Beblek, Noa Kelc, Antonio Cindrić i Damir Miljković. Luka Oslaković osvojio je drugo mjesto u OPEN kategoriji.

-Posljednje natjecanje službenog dijela sezone održano je proteklog vikenda u Horvatima gdje smo nastupili s rekordnih 24 člana- ističu, a zlatni su bili Marin Tanković i Martina Bedeković Tanković, dok su srebro osvojili Noa Kelc, Miran Košćica, Borna Miljković, Dora Delić i Petra Vučinić. Brončana je bila Dora Miljković dok su Sara Delić, Sabina Seražin Korper i Gabrijel Solenički bili četvrti. Za klub su još nastupili i Ana Delić, Nevija Frajzman, Željka Gajdek, Iva Derdić, Miroslav Besten, Daniel Fabijanić, Dalibor Stankovski, Zdravko Novosel, Ivan Šeperić-Grdiša i Luka Oslaković.

Sezonu završavaju idućeg vikenda sprint natjecanjem u Međimurju, a kako kažu -Već sada možemo zaključiti kako smo ove godine napredovali za dva mjesta u ukupnom poretku te će klub osvojiti peto mjesto-.

Galerija slika

Uspješan listopad za članove OK Jelen Uspješan listopad za članove OK Jelen Uspješan listopad za članove OK Jelen Uspješan listopad za članove OK Jelen Uspješan listopad za članove OK Jelen Uspješan listopad za članove OK Jelen Uspješan listopad za članove OK Jelen Uspješan listopad za članove OK Jelen

Podijeli