Novosti Sport Događanja

Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe

16.09.2019. / Redakcija

Jaskanski orijentacisti već tradicionalno koriste ljetnu stanku za nastup na četverodnevnom Prvenstvu jugoistočne Europe u orijentacijskom trčanju. Nakon Crne Gore i Slovenije, ove godine prvenstvo se održalo u dalekoj Moldaviji, gdje su nastupali s ukupno 10 članova.

Najuspješnije bile su Sara i Dora Delić, koje su se okitile zlatom i srebrom. Ana Beblek osvojila je treće mjesto individualno, a nastupila je i za reprezentaciju Hrvatske gdje je isto osvojila brončanu medalju u štafeti. U štafeti je za reprezentaciju nastupio i Damir Miljković te osvojio srebrnu medalju.

Ana Delić osvojila je četvrto mjesto, Daniel Fabijanić, Miran Košćica, Dalibor Stankovski i Ivan Šeperić-Grdiša osvojili su peta mjesta, a Zdravko Novosel sedmo.

Iduće godine prvenstvo se održava u Hrvatskoj, gdje će OK Jelen biti suorganizator, a jedan od terena na kojima će se natjecanje održati je i na jaskanskom području.

Galerija slika

Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe Uspješan nastup Jelenaša na Prvenstvu jugoistočne Europe

Podijeli