Novosti Sport Događanja

Vinogradar poražen u Sigetu

12.08.2017. / Igor

Rezultatski pozitivna serija Vinogradara u pripremnom periodu gdje je zabilježeno pet pobjeda i jedan remi zaustavljena je sinoć u Sigetu gdje je Hrvatski dragovoljac slavio s minimalnih 1:0. Trener Vinogradara Stjepan Gomerac u ovom susretu nije mogao koristiti usluge kapetana Povrženića, Mislimija i Terzića što se itekako vidjelo i osjetilo u igri „zelenih“. 

Sama je utakmica protekla u žustroj igri kao da se igra za bodove zbog čega je i sudac Baštijanović imao pune ruke posla. Pobjednik je odlučen u 23. minuti iz kaznenog udarca koji je izazvao dosta polemike. Siguran realizator s jedanaest metara bio je Meglaj, iako je vratar Bašić koji je ponovno bio na visini zadatka pročitao njegov udarac.

Bez obzira na poraz u redovima Vinogradara nije se osjetila prevelika tuga, jer oslabljena je momčad dobro parirala drugoligašu kojeg je ovog ljeta preuzeo Igor Pamić. Do kraja pripremnog perioda pred Vinogradarom su još dva susreta; u srijedu 16. kolovoza se igra protiv Dubrave Tim Kabel te u subotu, 19. kolovoza protiv Vrapča.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – NK VINOGRADAR 1:0 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 - Meglaj (23-11 m)
NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, Bukvić, Barišić, Bilić, Puljić, Bilić, Eller, Meglaj, Majstorović, Sunagić, Čavar, Jajčinović (još su igrali: Žile, Čavić, Žeželj, Filipović). TRENER: Igor Pamić
NK VINOGRADAR: Bašić Vukić, Bagarić, Ivkovčić, Ptiček, Šćrbec, Kovačić, Rupčić (od 46. Štulec), Prijić, Miličević, Bjelanović. TRENER: Stjepan Gomerac.

Galerija slika

Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu Vinogradar poražen u Sigetu

Podijeli