Novosti Sport Događanja

Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom

15.10.2017. / Igor

Pravu nogometnu ljepoticu pružili su danas nogometaši Vinogradara i Krka svima onima koji su pohodili Mladinu. Bio je to i povratak na kultno mjesto Vinogradarovih uspjeha na kojem se od prošle zime radilo na sanaciji travnjaka, ali i ušminkavanju popratnih sadržaja čime je cijeli kompleks zasjao u još boljem i ljepšem sjaju.

Lijep jesenski dan za pohod Mladini iskoristili su i mnogi poznati iz svijeta zagrebačkog nogometa koji su odlučili pogledati derbi 3. HNL. Nisu požalili, jer mogli su uživati u dobroj utakmici punoj preokreta u kojoj je Vinogradar zaostatak od 2:0 iz 32. minute uspio preokrenuti u 3:2.

-Svaka čast momčadi na ovom preokretu. Na ovako idealnom travnjaku niti protivnička momčad ne može odigrati loše. Vratiti se na ovakav način, mogu samo prave momčadi- poslije utakmice će trener Vinogradara Stjepan Gomerac.

Tek što je utakmica počela Robert Brdar u šestoj je minuti šokirao domaću momčad, a isti je igrač u 32. minuti povisio na 2:0. Ništa tada nije naslućivalo na mogući preokret, no pogodak Igora Prijića u 41. minuti vratio je Vinogradar u igru. Na poluvremenu je trener Gomerac pokazat će se kasnije povukao pobjednički potez jer umjesto Ivana Ptičeka i Ivana Kazimira Filipovića uveo je Antonija Vukića i Ivana Miličevića koji su bili ključni ljudi preokreta.

Najprije je Miličević u 64. poravnao rezultat, da bi u 88. minuti na proigravanje Vukića, Prijić svojim drugim zgoditkom u potpunosti preokrenuo rezultat u Vinogradarovu korist. S ova tri boda klub iz Mladine zasjeo je samostalno na vrh poretka, te mu sada u leđa gleda dvojac s Kvarnera, Opatija i Krk.

3. HNL, 10. KOLO
NK VINOGRADAR – NK KRK 3:2 (1:2)
STRIJELCI: 0:1 Brdar (6), 0:2 Brdar (32), 1:2 Prijić (41), 2:2 Miličević (64), 3:2 Prijić (88)
NK VINOGRADAR: Bašić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Terzić, Bjelanović, Prijić, Šćrbec, Ptiček (od 46. Vukić), Medić (od 63. Kovačić), Filipović (od 46. Miličević). TRENER: Stjepan Gomerac
NK KRK: Nicoletti, Fumić (od 62. Budan), Con, Frančišković (od 83. Jović), Čuturilo, Alilović, Ivančić (od 73. Ismaili), Vidas, Brdar, Malinić, Damiš. TRENER: Tomica Veljačić

Galerija slika

Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom Vinogradar povratak u Mladinu otvorio pobjedom

Podijeli