Novosti Sport Događanja

Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna

13.03.2017. / Igor

Nogometni klub Vinogradar jučer je ispisao novi trenutak u svojoj povijesti. Nakon što su na lijepo uređenom sportskom kompleksu u Mladini nogometaši jaskanskog sportskog ponosa sedam sezona igrali 2. HNL, jučer su po prvi puta u služenoj utakmici istrčali na teren Sportskog centra Vojarna u samom centru grada.

Lijep, ali i pomalo prohladan dan izmamio je na lijepo uređen kompleks kojeg krase dva nogometna igrališta više od 250 gledatelja koji su mogli uživati u novoj pobjedu domaće momčadi koja je trijumfom protiv Jadrana iz Poreča učvrstila vodeću poziciju na ljestvici s obzirom na to da su prvi pratitelji odreda kiksali (poraz Krka i Trnja, te remi Kustošije).

-Sve nam se poklopilo tako da pred Krkom imamo šest bodova prednost. Za Krk se sada moramo kvalitetno posložiti i pokušati tamo napraviti dobar rezultat- o uvodu u prvenstvo će trener Vinogradara Stjepan Gomerac.

Nakon porečkih 5:1, Vinogradar je pred domaćim navijačima također bio uvjerljiv te je goste porazio s 4:0. Ostat će zapisano kako je strijelac prvog prvenstvenog pogotka u vojarni bio Ivan Miličević u sedmoj minuti, a uz njega među strijelce su se upisali i Igor Prijić, Stjepan Poljak te Filip Šćrbec čiji je pogodak bio itekako efektan jer je lobao istrčalog gostujućeg vratara.

-Malo smo se pribojavali ove utakmice, jer mi tu nismo pravi domaćini. Naš dom je Mladina, tako da je i nama na neki način ova utakmica bila gostujuća. Uspjeli smo sve odraditi sve kako treba, a uz to i prvi smo gol zabili na vrijeme- o susretu će trener Gomerac. 

3. HNL, 17. KOLO
NK VINOGRADAR – NK JADRAN 4:0 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Miličević (7), 2:0 Prijić (33), 3:0 Šćrbec (49), 4:0 Poljak (66- 11m)
NK VINOGRADAR: Bašić, Vukić, Povrženić, Bagarić, Prijić, Prša (od 46. Ristovski), Šćrbec, Poljak (od 68. Leko), Miličević, Dalić, Štulec (od 63. Terzić). TRENER: Stjepan Gomerac
NK JADRAN: Milocani, Ilić, Užila, Tomić, Kepčija, Valenta, Jokić (od 65. Radman), Tikas, Videkić, Banić, Lisec (od 70. Belušić). TRENER: Danijel Jumić

 

Galerija slika

Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna Vinogradar uvjerljiv na otvaranju SC Vojarna

Podijeli