Novosti Sport Događanja

Završnica šestog kola Naturel cross lige Gović

17.07.2019. / Redakcija

U proteklih šest tjedana održala se je Naturel cross liga Gović u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme. Liga se počela održavati 11. lipnja u šumi Gović, a mjesto starta i cilj bio je na Centrali na igralištu NK Jaska.

Sudionici su sudjelovali na Kratkoj i Dugoj stazi. 

Tako je na Dugoj stazi u muškoj kategoriji pobjedu odnio Jaskanac Josip Domjančić, drugo i treće mjesto osvojili su Samoborac Martin Rešetar te Jaskanac Krešimir Radelja. U ženskoj kategoriji na Dugoj stazi najbolje su bile dvije Samoborke  Iva Venne na prvom mjestu i Lea Matijaščić na drugom mjestu.

Na Kratkoj stazi prvo mjesto je osvojio Karlovčanin Mila Beuk, dok su domaći trkači Robert Mrakužić i Tomislav Ciban podijelili drugo i treće mjesto. U ženskoj kategoriji prva dva mjesta osvojile su Karlovčanke Jadranka Belavić na prvom mjestu i Martina Majetić na drugom mjestu. 

Natjecatelji su na svakom kolu dobivali prigodne poklone pokrovitelja lige, a ukupno najbolji na kraju prigodne nagrade sponzora i pokrovitelja Lige. 

 

Foto: Mladen Žarulja Budinšćak

 

Galerija slika

Završnica šestog kola Naturel cross lige Gović Završnica šestog kola Naturel cross lige Gović Završnica šestog kola Naturel cross lige Gović

Podijeli