°C 16

Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok

08.07.2019.

Redakcija

U petak, 05. srpnja oko 20: 25 sati zaprimljena je dojava o izlijetanju traktora u potok Gonjeva u Orešju Okićkom te je došlo do izlijevanja 20-ak litara ulja u potok.

Na intervenciju je izašlo vatrogasno vozilo i 7 vatrogasaca. Barijerom su spriječili širenje motornog ulja, a razliveno ulje prikupili su u spremniku kojeg će zbrinuti u reciklažno dvorište.

Osim DVD-a Gornji Desinec, na intervenciji je sudjelovala i vatrogasna postrojba DVD-a Stankovo sa kombi vozilom i 3 vatrogasaca. 

Foto: DVD Gornji Desinec

Galerija slika

Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok Vatrogasna intervencija radi izlijevanja 20-ak litara ulja iz traktora u potok