Novosti Sport Događanja

25.10.2021. "Livada iz sna": Jaska dobila hotel za kukce

Pod stručnim vodstvom Silvije Kolar-Fodor, predsjednice udruge Biovrt – u skladu s prirodom, vodeće stručnjakinje za biovrtlarstvo u Hrvatskoj i šire, pored dvije škole u Zagrebačkoj županiji zahvaljujući Zvrku postavljeni su hoteli za korisne kukce, uz koje je posađeno bobičasto voće, cvijeće i ljekovito bilje.

20.10.2021. Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje!

Članovi Tilček Team-a u subotu su nastupili na utrci "Krk’n’Trail 2021", a u nedjelju na utrci "9zarez99" na jezeru Orešje.

20.10.2021. Glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko briljirali na Smotri kazališnih amatera!

Nakon poduže pauze prouzrokovane koronavirusom najiskusniji glumački ansambl Gradskog kazališta Jastrebarsko nedavno se ponovno okupio na "daskama koje život znače".

18.10.2021. James Bond pod zvijezdama: Kino u vinogradu privuklo filmofile i vinoljupce

U petak, 15. listopada počeo je događaj Via KINO koji spaja bajkoviti plešivički krajolik, film i vino, a manifestacija traje do 15. listopada.

13.10.2021. Genijalni „Bloger Krule“ stiže u Jastrebarsko: Upad je besplatan, rezervirajte svoj stol!

Jadranko Hodak, u narodu puno poznatiji kao Bloger Krule, najavio je posjet Jastrebarskom.

11.10.2021. Planinarski pješački pohod iz Jaske na Japetić ove subote

Pohod počinje u 9 sati ispred Žitnice u Perivoju parka Erdödy te se ide rutom kroz šumu Gović preko Gornje Reke i Kupeć dola na Japetić.

06.10.2021. VIA VINO! Vinarije Zagrebačke županije spojile kino i vino: Na Plešivici pogledajte novog Jamesa Bonda

Vinarije Zagrebačke županije zovu vas na uživanje u dolasku jeseni, vinu, hrani, filmu, umjetnosti i glazbi. Zato krenite Via VINO!

01.10.2021. Stručni skup zaštitara prirode održan u Jastrebarskom: "Izazov je sačuvati zaštićena područja i prirodno bogatstvo"

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja organiziralo je u Jastrebarskom 15. Skup stručnih službi javnih ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže.

30.09.2021. Jaska domaćin Svjetskog dana hodanja u Zagrebačkoj županiji

Povodom obilježavanja Svjetskog dana hodanja, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u suradnji s mrežom zavoda za javno zdravstvo, provest će javnozdravstvene akcije „Hodanjem do zdravlja“ u okviru nacionalnog programa “Živjeti zdravo”.

29.09.2021. Kreće nova sezona korektivne gimnastike za osobe treće životne dobi

Povećanje snage i fleksibilnosti mišića, povećanje amplitude pokreta i poboljšanje koordinacije pokreta najčešće su pozitivni efekti vježbanja u sklopu ovog programa.

24.09.2021. Ponedjeljkom i četvrtkom - u kazalište!

U petak 17. rujna desetak je osnovnoškolaca zakoračilo kroz portal u divan i neopterećen svijet kazališta.

21.09.2021. Boris Urbić – dokazani prijatelj Jaske i obitelji Maček

Uz stotu obljetnicu rođenja Borisa Urbića, prenosimo tekst Ogranka Matice hrvatske Jastrebarsko o ovom dokazanom prijatelju Jaske i obitelji Maček.

Prikazano 1 - 12 od 5270