Novosti Sport Događanja

Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko

15.02.2024. / Redakcija

U velikoj dvorani Glazbene škole Jastrebarsko u organizaciji Kazališta Škrabe, Kreativnog studija Zvrk i Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom proteklog vikenda održan je peti po redu Kazališni bal pod maskama. Svake godine mlade glumice i glumci za Bal sami smišljaju svoje originalne kazališne programe, kostime i maske, a tako je bilo i ove godine, prvi put u novom prostoru Glazbene škole Jastrebarsko.

Nastupe, izgled i kvalitetu glume mladih kazalištaraca ocjenjivao je stručni žiri kojeg su činili jaskanska vrtićka teta i pjesnikinja Danica Divjak, proslavljeni jaskanski glumac Dean Skok te osnivač i voditelj jaskanskog Kazališta Nino Škrabe. Glumice i glumci su glumili, pjevali i plesali, a najboljima su na kraju uručena posebna priznanja. Za sve koji su sudjelovali u programu pripremljene su krafne, sokovi, posebna karnevalska tombola i glazba za ples.

 

(foto: Matija Grgas)

Galerija slika

Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko Bal pod maskama u Glazbenoj školi Jastrebarsko

Podijeli