°C 15

Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu

29.07.2019.

Petar Brnada

Klinčaselske mažoretkinje sudjelovale su na Međunarodnom festivalu folklornih društava 'Kostoski' koji je održan u makedonskom Ohridu gdje su djevojke boravile od 10. do 14. srpnja.

Kako nam je otkrila predsjednica kluba, Katarina Sakoman, uz predstavnike Hrvatske, na festivalu su nastupili i gosti iz Rumunjske i Srbije, a prekrasan Ohrid nikoga nije ostavio ravnodušnim.

-Prvi dan su naše djevojke uživale u kupnju i slobodnom vremenu, drugi dan su podsjetile jezgru predivnog Ohrida te odradile nastup-defile kroz grad i nastup na bini od 10 minuta. Treće dan su uživale u vožnji brodom do sv. Nauma i kupanju. Četvrti i peti dan su protekli u slobodnom vremenu i posjetu gradonačelniku te predaji simboličnog poklona- kaže Sakoman.

Kako je dodala Sakoman, djevojke su se doma vratile pune dojmova, a sljedeća destinacija im je Francuska u koju idu na Europsko prvenstvo mažoretkinje krajem kolovoza.

Galerija slika

Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu Klinčaselske mažoretkinje na Međunarodnom festivalu folklora u prekrasnom Ohridu