°C 25

Završetkom radova na odvodnji krenuli i radovi na saniranju gradilišta i asfaltiranju prometnica u jaskanskim naseljima

12.08.2019.

Redakcija

U punom su jeku radovi na asfaltiranju glavne prometnice u Gornjoj Reki, kao i pripremni radovi nakon kojih kreće asfaltiranje u Prhoću. Potom će uslijediti pripremni radovi i asfaltiranje i u Gornjem Desincu, gdje je sanacija Stankovske ulice već ranije završena. Radovi asfaltiranja planirani su i vrše se po naseljima sukladno završetku svih radova na polaganju cijevi i izgradnji sanitarne kanalizacije.

Radovi se odvijaju u okviru projekta Naša voda, naša budućnost, nakon čijeg će se završetka na području aglomeracije Jastrebarsko omogućiti priključenje oko 4.000 novih korisnika na kanalizacijsku mrežu te ostvariti 97-postotna priključenost građana. U sklopu projekta ukupno će se izgraditi 43,5 kilometara novih kanala i kolektora te rekonstruirati 2,7 kilometra postojećih kanala, čime će se značajno unaprijediti kvaliteta života na području grada Jastrebarskog i okolice.

- Ovakvi asfalterski radovi najviše nas vesele jer označavaju skori kraj radova na nekom gradilištu. Prešli smo pola puta u projektu, radi se planiranom dinamikom i svakim je danom sve vidljivija korist koju ovaj projekt donosi našem gradu.- izjavio je Mario Brnabić, direktor Voda Jastrebarsko d.o.o., korisnika projekta Naša voda, naša budućnost.

- Zadovoljan sam što se realizacija dosad najveće investicije u povijesti našeg grada provodi u skladu s planovima te sam neizmjerno zahvalan građanima koji projektu pružaju podršku i sa strpljenjem čekaju završetak radova u svojim naseljima.- izjavio je Zvonimir Novosel, gradonačelnik grada Jastrebarskog.

Trošak asfaltiranja najvećim je dijelom pokriven sredstvima iz proračuna projekta Naša voda, naša budućnost i proračuna grada Jastrebarskog.

Galerija slika

Završetkom radova na odvodnji krenuli i radovi na saniranju gradilišta i asfaltiranju prometnica u jaskanskim naseljima Završetkom radova na odvodnji krenuli i radovi na saniranju gradilišta i asfaltiranju prometnica u jaskanskim naseljima Završetkom radova na odvodnji krenuli i radovi na saniranju gradilišta i asfaltiranju prometnica u jaskanskim naseljima Završetkom radova na odvodnji krenuli i radovi na saniranju gradilišta i asfaltiranju prometnica u jaskanskim naseljima Završetkom radova na odvodnji krenuli i radovi na saniranju gradilišta i asfaltiranju prometnica u jaskanskim naseljima Završetkom radova na odvodnji krenuli i radovi na saniranju gradilišta i asfaltiranju prometnica u jaskanskim naseljima