°C 26

Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani

13.08.2019.

Redakcija

Grad Jastrebarsko u suradnji s gradskom tvrtkom Groblja Jastrebarsko d.o.o nastastavlja s kapitalnim projektima s ciljem podizanja standarda uređenosti svih groblja na području grada Jastrebarskog nakon uređenja staza na mjesnim grobljima Petrovina, Slavetić, Volavje i Dragovanščak.

Na mjesnom groblju Pavlovčani završeni su radovi na obnovi i izgradnji potpornih zidova s ciljem stabilizacije terena kao i radovi na izgradnji stepeništa kao komunikacijskog puta do grobova koja se nalaze u donjem dijelu groblja.

Gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojim zamjenicima te predstavnicama Mjesnog odbora Breznik Plešivički obišao je radove.

Sredstva za izvedene radove osigurana su u Proračunu Grada Jastrebarskog.

Foto: Grad Jastrebarsko 

Galerija slika

Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani Nove stepenice i potporni zidovi na mjesnom groblju Pavlovčani