°C 18

Prijavite se na Natječaj za najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće ili dvorište zgrade

05.11.2019.

Redakcija

U sklopu izobrazno-informativnog projekta o održivom gospodarenju otpadom #JArecikliram, a povodom rođendanskog mjeseca, Grad Jastrebarsko raspisao je Natječaj za najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće ili dvorište zgrade na području Grada Jastrebarskog.

Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani stanovnici na području grada Jastrebarskog i okolnih naselja kao i svi vlasnici kuća i objekata i to slanjem popunjenog obrasca za prijavu i fotografije okućnice obiteljske kuće/dvorišta zgrade. Tema natječaja je Ponovna uporaba predmeta, a najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće ili dvorište zgrade izabrat će Povjerenstvo sukladno kriterijima odabira:

  • korištenje što više starih predmeta za uređenje vrta
  • uređenost i čistoća
  • korištenje što više različitih hortikulturnih elemenata (npr. vodeni elementi, suhozid, vrtne staze i stube, krovni vrt, kamenjar, zeleni zidovi i sl.

Rok za dostavu prijave je 18. studeni 2019. godine. Prijave se mogu dostaviti osobno u prostorije Grada Jastrebarskog ili putem e-mail adrese: info@jastrebarsko.hr, nakon čega će Povjerenstvo pregledati pristigle prijave, ocijeniti ih te objaviti na Internetskoj stranici www.jarecikliram.hr. Tri prijave za najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće ili dvorište zgrade koje osvoje najviše bodova biti će nagrađene poklon bonovima, i to za osvojeno 1. mjesto poklon bon u vrijednosti od 3.000,00 kuna, za drugo mjesto 2.000,00 kuna, a za treće mjesto 1.200,00 kuna.

Proglašenje pobjednika biti će održano 29. studenog 2019. godine., te objavljeno na službenim stranicama Grada Jastrebarskog kao i na internetskoj stranici projekta www.jarecikliram.hr.

Prijavnicu za sudjelovanje i Natječaj možete preuzeti ovdje.