°C 16

Od ponedjeljka opet radi Reciklažno dvorište

23.04.2020.

Redakcija

Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog, dana 23. travnja 2020. godine, donio je Odluku o načinu rada reciklažnog dvorišta u Gradu Jastrebarskom. Naime, za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, dopušta se rad reciklažnog dvorišta na adresi u Jastrebarskom, Matije Gupca bb, od 27. travnja 2020. godine i prema uobičajenom radnom vremenu, odnosno od ponedjeljka do petka od 08:00 do 18:00 sati i subotom od 08:00 do 14:00 sati.

Nalaže se djelatnicima trgovačkog društva Eko-Flor Plus d.o.o. da poštuju sigurnosni razmak od minimalno 2 metra kao i propisano socijalno distanciranje od korisnika, odnosno da se pridržavaju preventivnih mjera zaštite protiv korona virusa sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH te preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Prije ulaska u prostor reciklažnog dvorišta, korisnik je dužan provesti dezinfekciju ruku. Za potrebe korisnika, Grad Jastrebarsko će osigurati dezinficijense prije ulaska na prostor reciklažnog dvorišta.

Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog osigurat će nadzor nad provedbom ove Odluke koja stupa na snagu s datumom donošenja i vrijedi do drugačije odluke Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarskog.