Novosti Sport Događanja

Koncert blues majstora u Jaski

02.06.2020. / Redakcija

Kreću aktivnosti jaskanskog centra za kulturu! Prvi koncert koji nas očekuje održat će se 17. lipnja 2020. s početkom u 19:30 u Domu kulture Jastrebarsko (kinodvorana), a nastupit će Tomislav Goluban uz zvukove jazza.

- Pomalo se vraćamo našim starim aktivnostima, te nam je čast i zadovoljstvo jaskanskoj publici predstaviti Tomislava Golubana i njegov trio, koncert koji smo odgodili zbog pandemije. Nadamo se da ćemo ostatak godine provesti uz obilje kulturnih sadržaja - kazali su iz Centra za kulturu Jastrebarsko.

Ulaz je slobodan, a ulaznice s numeriranim sjedalima možete preuzeti u Centru za kulturu Jastrebarsko, svakim radnim danom od 8:00 do 16:00, ili na dan koncerta, na ulazu, sat vremena prije koncerta. Numeracija sjedala i sjedanje na točno označeno mjesto važno je radi osiguravanja fizičke distance te molimo posjetitelje da se pridržavaju rasporeda sjedenja.

Tomislav Goluban je usnu harmoniku počeo svirati inspiriran zvucima LP albuma starih blues majstora. Tijekom godina, “izbrusio“ je glazbeni izričaj u unikatni spoj country-bluesa i hrvatske tradicionalne glazbe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja. Osvojio je 4. mjesto na Svjetskom prvenstvu u sviranju usne harmonike u Njemačkoj 2005., primio je nagradu Fender Mega Muzike za izniman doprinos glazbi u sviranju usne harmonike 2009. te za glazbenu suradnju sa Zdenkom Kovačiček 2012.

Podijeli