°C 12

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža na području Krašića

18.06.2020.

Redakcija

Ovoga tjedna nastavljeni su nakon pripremnih radnji započeti radovi na sanaciji i popravljanju niskonaponskih mreža na području općine Krašić. U planu je da se kompletno uredi odvojak mreže u Crkvenom Pribiću od trafostanice do vatrogasnoga doma i odvojci prema Milašinskome brigu i prema Pribiću Gornjem. Također je u planu i sanacija niskonaponske mreže u Strmcu Pribićkom.

Prema planu dovršiti će se započete poslove na mrežama u Krašiću, do sportskih terena, prema mjesnome groblju i odvojak mreže uz prometnicu prema Krupačama. Radi se o mahom o lokacijama uz glavne prometnice, pa će osim puno kvalitetnije i sigurnije opskrbe biti sve lokacije i ljepše i urednije. Pozivaju se korisnici usluge elektroopskrbe da budu strpljivi, jer će dolaziti do povremenih prekida u opskrbi za vrijeme radova na mrežama.

Galerija slika

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža na području Krašića Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža na području Krašića Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža na području Krašića Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža na području Krašića Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža na području Krašića