Novosti Sport Događanja

Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko

25.06.2021. / Maja Peranić

S obzirom na to da je Hrvatska reprezentacija igrala u utorak, utakmice Lige predviđene za taj dan prebačene su na četvrtak.

U srijedu su odigrane tri utakmice, gdje je Grad Jastrebarsko protiv ekipe Kauflanda odigrao utakmicu 4. kola koje se igra u subotu. U „derbiju začelja“ Grad Jastrebarsko je upisao prve bodove s rezultatom 3:1.

Drvna industrija Rubinić nastavlja s pobjedama, te je tijesnim rezultatom 2:1 dobio ekipu Lidla.

Najuzbudljivija utakmica tog dana odigrana je u zadnjem terminu između ekipa Obrtnici Jastrebarsko i Krka. Uz lijep poteze, ali i čvrstih duela utakmica je završila u korist Obrtnika sa 5:4.

S dvije utakmice koje su se jučer odigrale, završeno je 3. kolo Lige. Utakmica između Ireksa i Kauflanda, završila je u korist Ireksa 3:0, dok je Jamnica rezultatom 2:0 svladala Grad Jastrebarsko.

Sljedeće nepotpuno kolo, odigrava se u subotu s početkom u 20.30 kada igraju LIDL i JAMNICA, te Drvna industrija Rubinić i KRKA.

Galerija slika

Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko Liga zaposlenika: DIR nastavlja s pobjedama, prvu upisao i Grad jastrebarsko

Podijeli