Novosti Sport Događanja

Povijesni dan za Tilčeke: Slugečiću zlato na utrci "Z brega na breg"

12.07.2021. / Maja Peranić

U subotu, 10. srpnja je održano 2. kolo KontinenTrail lige, na utrci "Z brega na breg" u Desiniću. Na utrci su nastupila i dva člana Tilček Team-a.

Tilčeki su tako sada ponosni vlasnici i prve klupske zlatne medalje, iz razloga jer je član Tilček Team-a Andrej Slugečić osvojio zlatnu medalju, te su Tilčeki sada i službeno kompletirali sve tri boje medalja (Drešar srebro ŽUT20, Juranić bronca 17. Nenina utrka, Slugečić zlato Z brega na breg).

Andrej Slugečić je nastupio na utrci od 7,4 kilometra (visinska + 350m), gdje je nastupilo preko 100 natjecatelja. S 4 minute bržim vremenom od drugoplasiranog natjecatelja, Andrej je svoj odličan nastup okrunio zlatnom medaljom.

Na utrci je nastupio i drugi Tilček, Tomica Solenički, koji je nastupio na utrci od 25 kilometara (visinske 1.100 m) gdje je u konkurenciji 73 natjecatelja, osvojio odlično 10. mjesto u svojoj kategoriji M40 i 41. mjesto u ukupnom poretku.

-Veselimo se svakom nastupu naših članova, a kad odličan nastup našeg natjecatelja donese klubu i medalju, svi Tilčeki znamo da slijedi vrlo dobar razlog za proslavu i druženje svih članova kluba-istaknuli su iz vodstva Tilček Team-a.

Galerija slika

Povijesni dan za Tilčeke: Slugečiću zlato na utrci "Z brega na breg" Povijesni dan za Tilčeke: Slugečiću zlato na utrci "Z brega na breg" Povijesni dan za Tilčeke: Slugečiću zlato na utrci "Z brega na breg" Povijesni dan za Tilčeke: Slugečiću zlato na utrci "Z brega na breg" Povijesni dan za Tilčeke: Slugečiću zlato na utrci "Z brega na breg"

Podijeli