Novosti Sport Događanja

04.07.2024. Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj

Naše djevojke su se predstavile s tri koreografije sa štapom i pomponima, od kojih je najaktualnija bila Rim tim tagi dim na koju su zaplesali svi s njima u Lloret de Maru.

04.07.2024. Premijernom izvedbom predstave "Ivana se vraća kući" Kazalište Škrabe završilo sezonu

U radu Kazališta Škrabe sudjelovalo je ove sezone devedesetak glumica i glumaca od 4 do 64 godine iz Jastrebarskog, Zagreba, Karlovca, Ozlja, Klinča Sela, Okića, Pribića, Krašića, Draganića i Samobora.

02.07.2024. U Svetoj Nedelji svečano obilježen Dan branitelja Zagrebačke županije: „Potrudit ćemo se da vam koraci budu jednostavniji i da mlade generacije cijene vašu žrtvu i borbu“

Kod Spomen obilježja hrvatskim braniteljima položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a zatim je u župnoj crkvi Blaženog Alojzija Stepinca u Rakitju održano misno slavlje.

02.07.2024. Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu

Veći broj članova Tilček Team-a sudjelovao je na Žumberak Trail utrci, dok je Tomica Solenički predstavljao Tilčeke na Soča Outdoor Festivalu u susjednoj Sloveniji.

26.06.2024. KUD “Lipa” Slavetić predstavljat će Zagrebačku županiju na 31. Susretu folklornih ansambala i izvornih skupina u Županji

Organizatori su se pobrinuli da tri najbolje plasirana društva dodatno nagrade te je tako KUD “Lipa” Slavetić, između ostalog, dobio vrijedan muzički instrument - bisernicu.

26.06.2024. Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Glazbenoj školi

Organiziranjem izvanredne akcije darivanja krvi imamo priliku pokazati da je potrebno pomagati, a darivanje krvi je jedan nesebičan i plemenit čin jer pomažemo tako da darujemo vlastitu krv.

26.06.2024. Predstava "San (Sveto)ivanjske noći" mladih kazalištaraca oduševila zelinsku publiku

Predstava "San (sveto)ivanjske noći" nastala je kao rezultat ljubavi i prijateljstva Jaske i Zeline, kao idealan poklon za 30. rođendan zelinskog kazališta ZAmKa i Dan grada Svetog Ivana Zeline.

13.06.2024. Koncert mlade sopranistice Ljubice Nikolić „Jaski s ljubavlju“

Koncert Ljubice Nikolić "Jaski s ljubavlju" kruna je njezine dosadašnje pjevačke karijere te njezin poklon Jaski i Jaskancima, uz koje je provela najljepše dane svojeg djetinjstva.

12.06.2024. U tijeku prijave za 18. memorijalni malonogometni turnir "Kardinal Franjo Kuharić"

Prijaviti se možete do petka, 21.6. kada će i biti izvlačenje parova od 20 sati u prostorijama NK Pribić.

12.06.2024. U čast Tadije Smičiklasa održana svečanost u Reštovu i Sošicama

U Reštovu je postavljena informacijska ploča kraj biste Tadije Smičiklasa ispred njegove rodne kuće, a molitvu je tom prigodom izrekao jaskanski i sošički grkokatolički župnik otac Marjan Jeftimov.

11.06.2024. Svjetski dan darivanja krvi obilježit će se na Strossmayerovom trgu: „Hvala vam darivatelji krvi”

Ova kampanja obilježava prekretnicu i duboki utjecaj koje je davalaštvo krvi imalo na živote oboljelih osoba, ali i samih davatelja.

10.06.2024. Članovi Orijentacijskog kluba Jelen nastupili na Alpe Adria 2024, poplave skratile natjecanje

Sljedeće Alpe Adria natjecanje održat će se iduće godine u Hrvatskoj.

Prikazano 1 - 12 od 5575