°C 0

Advent u Jaski: Bez događanja, ali uz novi blagdanski sjaj

30.11.2020.

Maja Peranić

Ne samo u Jaski, Advent će ove godine svugdje biti skromniji, no možemo reći i posebniji. U našem gradu neće biti programa koji predviđaju velika okupljanja, neće biti niti klizališta, no iz Turističke zajednice koja je inače zadužena za program Adventa, najavili su posebno ukrašavanje grada koje će nam pružiti blagdanski ugođaj.

-Uz prilagodbu novim prilikama i okolnostima, duh Božića i tradicije u našem gradu neće izostati. Obogaćena adventska rasvjeta i prikladno uređenje grada našim će sugrađanima uljepšati prosinac i blagdane, pa je u organizaciji Turističke zajednice Grada Jastrebarskog uređen Strossmayerov trg, koji će ove godine podsjetiti na nostalgična, mirna i bezbrižna vremena djetinjstva u prirodi, a blještave će efekte ovih dana dobiti kružni tokovi na ulazu u grad, kao i glavna jaskanska ulica-istaknuli su iz Turističke zajednice.

Ovogodišnji partner Turističke zajednice i Grada Jastrebarskog u realizaciji blagdanske rasvjete u Jaski je tvrtka Gospodari svjetla iz Samobora.

Turistička zajednica poziva sve da ove godine odgovorno uživaju u Jastrebarskom u skladu sa svim mjerama i preporukama nadležnih tijela. Za one koji to možda neće moći, osiguran je i online prijenos na web stranici TZGJ.