Novosti Sport Događanja

FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu

04.04.2023. / Ivana Ćurić

U župi Krašić događanja ne nedostaje, a uoči ulaska u Veliki tjedan Nedjelju muke Gospodnje tradicionalno su obilježili župnim križnim putom.

Križni put održan je u nedjelju u 16 sati, a u molitvi od postaje do postaje župljani su hodali od crkve do kapele Svetog Ivana. Križni put predvodio je župnik vlč. Ivan Vučak, a u ovu pobožnost uključili su se Krašićanci svih uzrasta. Lijepa tradicija uoči najvećeg kršćanskog blagdana tako se nastavlja, a kako je bilo dočarat će vam same fotografije.

(foto: Župa Krašić)

Galerija slika

FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu FOTO: Krašićanci Cvjetnicu proveli na tradicionalnom križnom putu

Podijeli