°C 5

FOTO: Škola je prazna, ali božićni ugođaj nije nestao

17.12.2020.

Maja Peranić

Iako su jaskanski školarci zbog novih odluka nadležnih institucija i prije završetka polugodišta morali napustiti svoje klupe i nastavu nastaviti pohađati "na daljinu", školske hodnike nisu ostavili praznima. Iza sebe su ostavili pravi blagdanski ugođaj, okitivši hodnike i prostorije maštovitim ukrasima i plakatima.

Da škola odjene ovo "božićno ruho" pobrinula se uvijek vrijedna likovna skupina koju vodi profesorica Ivana Strmečki Vučina.

Fotografije koje prenosimo najbolje pokazuju da blagdani u jaskanskoj osmoljetki nisu zaboravljeni - jedan od plakata posvećen je Svetom Nikoli, no božićno drvce dobrih djela ipak je ostalo samo napola popunjeno. No, to, vjerujemo neće sprijećiti naše školarce da i u svojim domovima i krugu obitelji gdje se sada nalaze, nastave biti dobri i činiti dobra djela.

(foto: OŠ Ljubo Babić)

Galerija slika

FOTO: Škola je prazna, ali božićni ugođaj nije nestao FOTO: Škola je prazna, ali božićni ugođaj nije nestao FOTO: Škola je prazna, ali božićni ugođaj nije nestao FOTO: Škola je prazna, ali božićni ugođaj nije nestao