°C 0

Gradsko kazalište prihod od ulaznica Noći kazališta namijenilo u humanitarne svrhe!

18.11.2019.

Redakcija

Gradsko kazalište Jastrebarsko svojim je hit predstavama "Balkanski špijun" i "Kidaj od svoje žene" razgalilo, ali i do suza nasmijalo brojnu publiku. Jaskansko se kazalište jedanaestu godinu uključilo u program Noći kazališta, a baš kao i proteklih godina u tome ih je u potpunosti podržala i publika koja je doslovce razgrabila ulaznice za obje predstave.

Osim što su glumice i glumci svojom glumom zabavili publiku, koja je stigla iz Jaske, ali i drugih susjednih općina i gradova, ovi su je kazalištarci po završetku obje predstave tradicionalno počastili na terasi caffe bara "Kino" i to specijalitetima koje su sami pripremili.

-Cijena ulaznice, baš kao i uvijek do sada, iznosila je simboličnih 10 kuna, a ukupan prihod od 4.160,00 kuna Gradsko kazalište Jastrebarsko uplatit će u humanitarne svrhe kako bi pomoglo u liječenju jedne mlade osobe- kazali su iz Kazališta.

Organizaciju ovogodišnje Noći kazališta na svojim su leđima ponovno iznijele članice i članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko.