Novosti Sport Događanja

"Iran u prezentu": U CZK multimedijalno predavanje o bogatoj kulturi i povijesti Irana

01.12.2021. / Redakcija

U Maloj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko u subotu, 4. prosinca, Ivan Đogić će održati multimedijalno predavanje o zemlji bogate kulture i povijesti, Iranu.

Ivan Đogić od siječnja 2018. godine živi i radi u Iranu kao konzultant na razvojnim projektima u turizmu i kao privatni turistički vodič za strane posjetitelje. Predavanjem i knjigom “Iran u prezentu” vodi nas na putovanje po prošlosti i sadašnjosti zemlje u kojoj je našao ljubav i koju danas smatra svojim domom. 

Predavanje počinje u 18 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem elektroničke pošte: prijave@czk-jastrebarsko.hr ili putem telefona: 01/6281-126.

-S obzirom na epidemiološku situaciju i propisane mjere broj mjesta je ograničen na 40. Obvezno je nošenje zaštitnih maski za lice i predočenje COVID potvrde ili negativnog testa- istaknuli su organizatori.

Ivan Đogić rođen je u Zagrebu 1985. godine. Interes za geografijom, poviješću i nečim drugačijim odveo ga je na mnoge destinacije svijeta pa tako i u Iran gdje se skrasio. Djelo koje će predstaviti jaskanskoj publici njegov je putopisni prvijenac kojim se trudi na edukativan i zabavan način približiti egzotičnu i dinamičnu zemlju Iran. Dobitnik je Nagrade Dijana Klarić za najbolju hrvatsku putopisnu knjigu 2021. godine.

Podijeli