°C 0

Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini

02.01.2021.

Maja Peranić

Jaskanski vatrogasci neumorno već peti dan pomažu sanirati štete nastale nakon potresa ne samo u našem gradu nego u potresom najpogođenijim područjima Banovine. 

DVD Jastrebarsko trenutno se nalazi u Sisku, DVD Petrovina aktivna je u Glini, a više od 80 vatrogasaca iz svih jaskanskih DVD-ova pomaže u centralnom skladištu Civilne zaštite RH.

-Na terenu su DVD Jastrebarsko u Sisku, DVD Petrovina u Glini, a u centralnom skladištu CZ RH u Jastrebarskom na utovaru robe trenutno se nalazi više od 80 vatrogasaca iz 21 DVD-a-izvijestili su iz VZG Jastrebarsko i dodali kako još ima intervencija na području našeg grada odnosno naselja.

-Dodatno još vatrogasci DVD-a Cvetković saniraju urušene dimnjake u Cvetkoviću uz pomoć dizalice, te su vatrogasci DVD-a Plešivica krenuli na intervenciju u Donju Reku sa jaskanskim vatrogascima kako bi sanirali urušeni dimnjak u Donjoj Reki i Jastrebarskom-kazali su iz Vatrogasne zajednice.

Foto:VZGJ

Galerija slika

Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini Jaskanske vatrogasne snage i dalje aktivne: DVD Jaska je u Sisku, a DVD Petrovina u Glini