Novosti Sport Događanja

Kušajte domaće delikatese više od 100 izlagača na „Danima hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“

13.10.2022. / Redakcija

Više od stotinu izlagača predstavit će svoje proizvode na izložbeno-prodajnoj manifestaciji „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“. Manifestacija će se održavati u balonu Boćarskog doma na Prisavlju u Zagrebu u subotu i nedjelju od 8 do 18 sati. Ulaz je za sve posjetitelje željne pravih domaćih proizvoda je besplatan.

-Posjetitelje očekuje više od 100 izlagača i proizvođača hrane i tradicijskih proizvoda koji će po povoljnim cijenama prodavati svoje sireve, suhomesnate proizvode, med, vino, voće, povrće, kolače i druge domaće proizvode. Na sajmu će biti i besplatnih degustacija, a svi zainteresirani će moći iz prve ruke dobiti savjete iz područja proizvodnje i uzgoja različitih poljoprivrednih kultura – poručili su organizatori.

Inače, Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Podijeli