°C 13

Maturantima omogućene cjelogodišnje vježbe za državnu maturu

23.09.2020.

Maja Peranić

Od ove školske godine, a zbog učestalih upita, organiziramo cjelogodišnje Vježbe za Državnu maturu, priopćili su danas iz Centra za kulturu Jastrebarsko.

Pripreme učenika započele bi već sredinom listopada i trajat će do svibnja 2021.godine.

Za svaki nastavni predmet (matematika, engleski jezik, hrvatski jezik , biologija, kemija, fizika) planirano je utrošiti 50 sati vježbi, a cijena po predmetu iznosi 1200,00 kn. Kao i svake godine do sada Grad Jastrebarsko će svaki prijavljeni program subvencionirati u iznosu od 200,00 kn te će za polaznike stvarna cijena iznositi 1000,00 kn. Centar odobrava plaćanje priprema i u 8 mjesečnih rata.

Pripreme će se odvijati kroz tjedan (ili vikendom) ovisno o potrebama i mogućnostima prijavljenih polaznika, a raspored će biti poznat nakon formiranja skupina i održanog sastanka.

-Također, nastavljamo i s provođenjem Priprema za Državnu maturu prema kraćem programu, od veljače do svibnja. Otvaramo prijave za oba modela. Za Vježbe koje počinju u listopadu, prijave traju do 10. listopada, a za pripreme koje startaju u veljači prijave su otvorene do 10. siječnja - naglasili su iz Centra za kulturu.

Prijaviti se možete na: 01/6281-126, prijave@czk-jastrebarsko.hr ili osobno u Centru za kulturu Jastrebarsko, Dr. F. Tuđmana 9, 10450 Jastrebarsko.

Galerija slika

Maturantima omogućene cjelogodišnje vježbe za državnu maturu