Novosti Sport Događanja

Na Vatrogasnoj utrci u Svetoj Nedelji naši vatrogasci osvojili šest medalja, ekipno 2. mjesto za VZG Jastrebarsko

10.06.2024. / Redakcija

U subotu 8. lipnja održana je 1. Vatrogasna utrka Sveta Nedelja u sklopu 5. kola Vatrogasne trkačke lige, a koju je organizirala Vatrogasna zajednica Grada Sveta Nedelja na jezeru Orešje.

Trkači VZG Jastrebarsko ponovno su imali izvrsne rezultate te je čak 6 od 7 predstavnika ekipe osvojilo medalje i pehare.

Josip Kišan, iz DVD-a Gornji Desinec, osvojio je 2. mjesto, a Josip Domjančić, iz DVD-a Čeglji osvojio 3. mjesto u ukupnom poretku vatrogasaca na utrci.

Ostali članovi ekipe također su bili uspješni u svojim kategorijama.

Andrej Krlin, član DVD-a Čeglji osvojio je 2. mjesto u kategoriji M 40.

Kategorija M 45 u potpunosti je pripala VZG Jastrebarsko.

Mario Horvatić iz DVD-a Stankovo osvojio je 1. mjesto, Davor Jurčić iz DVD-a Petrovina osvojio 2. mjesto te Igor Priselac iz DVD-a Zdihovo osvojio 3. mjesto. Dragutin Mulig, član DVD-a Plešivica osvojio je 6. mjesto u kategoriji M 35.

S ovakvim rezultatima trkači VZG Jastrebarsko osvojili su ekipno 2. mjesto na ovoj utrci te ostvarili do sad najbolje rezultate na Vatrogasnoj trkačkoj ligi!

Čestitke trkačima VZG Jastrebarsko na izvrsnim rezultatima i želimo im da i dalje ovako uspješno predstavljaju Grad, vatrogasnu zajednicu, ali i Zagrebačku županiju!

Inače, vatrogasna trkačka liga osnovana je kako bi se promovirao zdrav život te fizička sprema za brojne izazove koje vatrogasce očekuje pri obavljanju svakodnevnih zahtjevnih intervencija. Pravo sudjelovanja na ovakvim utrkama imaju svi aktivni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, članovi stručnih službi vatrogasnih postrojbi te umirovljeni vatrogasci.

Galerija slika

Na Vatrogasnoj utrci u Svetoj Nedelji naši vatrogasci osvojili šest medalja, ekipno 2. mjesto za VZG Jastrebarsko Na Vatrogasnoj utrci u Svetoj Nedelji naši vatrogasci osvojili šest medalja, ekipno 2. mjesto za VZG Jastrebarsko Na Vatrogasnoj utrci u Svetoj Nedelji naši vatrogasci osvojili šest medalja, ekipno 2. mjesto za VZG Jastrebarsko Na Vatrogasnoj utrci u Svetoj Nedelji naši vatrogasci osvojili šest medalja, ekipno 2. mjesto za VZG Jastrebarsko Na Vatrogasnoj utrci u Svetoj Nedelji naši vatrogasci osvojili šest medalja, ekipno 2. mjesto za VZG Jastrebarsko

Podijeli